Beställning

 

En förfrågan/beställning går till på följande sätt:

1.    Skicka ett mail till autographseek@telia.com där du beskriver dina önskemål.

2.    Efter några dagar får du ett svar tillbaka där jag beskriver möjligheterna att skaffa autografen. Du får också ett uppskattat pris vad det kan kosta. är du intresserad går vi vidare. 

3.    Jag börjar leta efter autografen. 

4.    När jag  skaffat/hittat autografen meddelar jag dig och skickar  eventuellt en kopia till dig via  mail / fax /Post för att du skall få en uppskattning om hur den ser ut. Du får också ett slutligt pris. Är du fortfarande intresserad gör vi affär.  

OBSERVERA ! Tiden det tar att hitta en autograf kan naturligtvis variera beroende på vilken autograf jag letar efter. Du kan när som helst under tiden meddela mig att du inte längre är intresserad och jag slutar leta. 

OBSERVERA ! Det finns naturligtvis en möjlighet att den autograf jag hittat har blivit såld under tiden till annan köpare. Jag meddelar detta och går vidare med sökandet.

4.    Du skickar pengar till mig på överenskommet sätt.

5.    Jag skickar autograf  till dig på överenskommet sätt.

 GARANTI

Skulle du inte vara nöjd med vad du får kan du inom sju dagar skicka tillbaka autografen och få en fullständig kreditering för det belopp du betalt för autografen. Jag förbehåller mig dock att ta ut den kostnad jag haft för att skaffa autografen i form av porto m.m.